Ambachtelijk lekkers uit onze eigen Chocolademakerij en Bakkerij

Ook dit jaar hebben wij weer met zorg een mooi chocolade assortiment voor Sinterklaas samengesteld. Alle producten maken we iedere dag vers in onze chocolademakerij in Kloetinge.

De mogelijkheden voor deze feestdag zijn oneindig door de creativiteit van onze chocolademakers. Zij maken de mooiste en vooral lekkerste producten voor iedere gelegenheid.

Wij gebruiken de duurzame chocolade van Callebaut. Verantwoord genieten dus!

chocoladeletter

Huisgemaakte Chocoladeletters

  • Melk, wit en puur van A t/m Z
  • Melk, wit en puur met smarties maken wij van A t/m Z
  • Daarnaast maken wij in melk, wit en puur de letter S afgewerkt met
    • Pepernootjes
    • Tricolor
    • Luxe Letter met noten
  • Gevulde Melk Chocoladeletter met een speculaas ganache en een krokantje in de letter S

Ze zijn te vinden in onze winkels! Zit jouw letter er niet meer bij? Bestel ze dan in de winkel.

Een paar cadeau ideeën op een rijtje

Chocoladeletters als bedrijfsgeschenk

Wilt u een groter aantal chocoladeletters bestellen? Stuur dan even een mailtje naar info@bakkerboer.nl

Voor Bedrijven kunnen we uw letter ook van eigen logo voorzien. Bij een afname vanaf 15 letters voorzien wij deze kosteloos van jouw bedrijfslogo! Keuze uit het gehele assortiment chocoladeletters. Bestel hier

Jute zakje voor chocoladeletter

VET LEUK! Helemaal in stijl. Een jute zak, waar precies een chocoladeletter in past. Deze zakjes zijn beschikbaar in al onze winkels. Helaas niet te bestellen op de webshop.

Wil je meerdere chocoladeletters in een jute zakje bestellen? Stuur dan jouw bestelling naar info@bakkerboer.nl

Chocoladeletters zelf versturen per brievenbus pakketje? Dat kan!
Wij helpen je een handje en maken jouw letters in een speciaal doosje welke we in een verzenddoosje verpakken. Deze past door de brievenbus! Hiervoor rekenen wij €1,95 extra per letter. Zodat jij deze gemakkelijk en met een gerust gevoel kan versturen. Bestellen kan via de mail. Minimale afname van 15 stuks.

De toondag koe, wat is dat nu precies?

Het verhaal achter deze speculaas lekkernij komt van een tijd geleden… In Goes werd vroeger een speciale marktdag gehouden, die gold als ‘toondag’ om fraaie koebeesten en prachtige Zeeuwse paarden te showen. Maar ook paraderen Zeeuwse schonen in prachtige klederdracht over de drukke markt, voordat ze weer de hele winter op afgelegen hoeven zouden moeten blijven. Dit was dus de ontmoetingsplek voor de Bevelandse jongeren.

Veel bakkers maakten voor de Goese marktdagen speciale koeken: tôôndagkoeken. Er waren eigenlijk vier toondagen. Als je als vrijgezel op de derde en vierde toondag nog geen ‘verkééringe’ gekregen had, kocht je op de vierde dag toondag een toondagkoek bij de eerste de beste bakker. De naam van je verkoor’ne stond er al op gegarneerd en dan was het snel in orde: ’t werd vaste verkering. De koevormige koek had z’n werk als postillon-d’Amour gedaan. Een heel ander soort Boer zoekt vrouw in die tijden. Wij maken deze toondag koeien nog steeds op traditionele wijze, een erg leuk cadeau met een goed verhaal!

De koeien zijn te bestellen met de door jou gewenste naam erop. Deze kan je hier direct bestellen!

Past niet in je schoen, maar wel een perfect geschenk!