Vroeger.. en nu!

Bakker Boer is al generaties lang een echte bakkersfamilie. 90 jaar geleden startte Izak Boer samen met zijn vrouw een bakkerij in Oud Sabbinge. Zijn zoon Sjaak en zijn vrouw Maddy openden in 1959 een eigen bakkerij in Kloetinge. De eerste jaren met veel bezorging aan huis. Dat betekende ‘s nachts brood bakken, ’s morgens bezorgen en ‘s middags koekjes en banket maken.

Verswinkel in Kloetinge
In het begin van de jaren 70 stopten Sjaak en Maddy met de bezorging en begonnen zij naast de verkoop van brood en banket ook een supermarkt. Dat was heel modern, want in die tijd kwamen de slager en de groenteboer nog aan huis.

Blijvend genieten
Op dit moment staat de derde en vierde generatie aan het roer van dit schitterende Zeeuwse bedrijf. Sjako en zoon Sjoerd werken samen vanuit de Columbusweg in Goes. Mariska staat dagelijks in de chocolaterie en op zaterdag in de winkel in Kloetinge. Dochter Marloes zet haar marketing en communicatie skills in en werkt mee aan diverse projecten.

Modern & eigentijds
Bakker Boer bestaat tegenwoordig uit de bakkerij + winkel in de Poel in Goes, een bakkers- en verswinkel in Kloetinge en bakkerswinkels in Goes-Noord, Goes-Zuid, Kapelle en Heinkenszand. Alle producten komen dus dagelijks vers uit eigen bakkerij.

De moderne eigentijdse visie en uitstraling maken Bakker Boer tot wat het is: een trotse Zeeuwse Bakker! Uiteraard bouwen we continu aan ons bedrijf, zodat u ook in de toekomst kunt blijven genieten van eerlijke, Zeeuwse producten.

Vroeger