DE IJSMAKERIJ

Wat een Boer niet (kent) maakt, dat eet hij niet!

Daarom maken wij alles zelf. Naast brood, banket en chocolade leek het ons erg leuk en vooral lekker om ook zelf ijs te maken. En dit is het resultaat!

Het ijs wordt elke week vers gemaakt door Sjako en Mariska. Mariska komt met creatieve smaken en sensaties en Sjako bezit over de juiste technieken om er perfect ambachtelijk ijs van te maken. Samen zorgen ze ervoor dat elk bol ijs gevuld is met smaak en ambacht.

Waar zijn ze verkrijgbaar?

Het ijs is verkrijgbaar in al onze winkels*, in kleine en grote potten. Lekker voor thuis, als afsluiter van een heerlijk etentje of gewoon op de bank straight from the jar. In het voorjaar en de zomer kan je in Kloetinge ook terecht voor een hoorntje of bakje schepijs.

We houden onze smaken puur, onder anderen: vanille, caramel, hazelnoot en pistache. Onze specialiteit: Bolus-ijs, onweerstaanbaar lekker. Onze sorbets variëren van vers fruit tot extra pure chocolade (jaja die is ook lactosevrij). Voor ons wisselende assortiment kijk in de vriezer in de winkel. We proberen namelijk steeds nieuwe smaken uit! Suggesties? Laat het vooral weten!

*Met uitzondering van de Columbusweg in de Poel