Wat doen we zoal?

Desembrood

Ons Desembrood

In normaal brood zorgt gist voor het rijzen van het deeg. Hierdoor ontstaat een luchtige structuur. Het bijzondere van desembrood is dat het gemaakt wordt van natuurlijke gisting van een beslag van tarwemeel en water om het te laten rijzen. Het deeg moet ongeveer een halve dag rusten voordat het verwerkt kan worden. Dat dit ten goede komt aan de smaak van het brood is te proeven. De smaak is vol en fris. Door de bijzondere bereidingswijze is desembrood lekker mals en heeft een stevige knapperige korst.

De Zeeuwse Bolus

“Het geheim van een écht lekkere bolus is de versheid”, aldus Sjako Boer. Bakker Boer is bij uitstek een specialist in het bakken van de lekkerste Zeeuwse bolussen. Dagelijks komen deze vers uit eigen bakkerij en liggen ze voor u klaar in onze winkels. Mensen komen van heinde en verre voor deze vermaarde lekkernij.

Bolussen bezorging
Chocolade Makerij

Eigengemaakte chocolade

Heb je onze heerlijke zelfgemaakte chocolade al geproefd? We maken niet alleen chocolaatjes, maar ook bonbons gevuld met allerlei lekkere ganaches van onder andere Zeeuwse babbelaar met zeezout, jammie!

Heerlijk Vers Belegde Broodjes

Zomaar een lekker belegde broodje voor tussen de middag, of wil je het kantoor trakteren op een goede lunch? Bij ons kan het allemaal! De broodjes komen elke dag vers uit de oven. Ga jij voor een broodje geitenkaas of toch liever voor de klassieker gezond? Bestel ze online of kom langs in Kapelle, Middelburg, Heinkenszand of Goes (de Poel).

belegde broodjes

Naast onze specialiteiten hebben wij nog een groot assortiment aan heerlijke producten. Kijk op onze website voor meer informatie.