Lekker veilig brood en banket van Bakker Boer

Wij hebben onlangs het hygiënecode-certificaat voor de brood- en banketbakkerij ontvangen. Dit geeft de consument de garantie dat de heerlijke producten van Bakker Boer volgens de eisen van de Hygiënecode zijn bereid. 

De hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij is een voedselveiligheidsplan, dat beschrijft hoe bepaalde eet-of drinkwaren op hygiënische wijze moeten worden bereid, verwerkt, behandeld, verpakt, vervoerd, gedistribueerd of verhandeld. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) controleert de bakkerijen aan de hand van deze Hygiënecode.

Succes

Het hygiënecode-certificaat is een initiatief van de Stichting Voedsel Veiligheidsinspectie Wageningen in samenwerking met ISACert B.V. Bakkerijen kunnen vrijwillig hun bedrijf laten inspecteren om te kijken of zij volgens de eisen uit de Hygiënecode werken. Bakkerij Boer B.V. heeft deze strenge inspectie met succes doorlopen en is daarom vanaf 12 april 2019 in het bezit van het felbegeerde hygiënecode-certificaat. De certificering staat onder toezicht van de internationale Raad van Accreditatie.

 

Certificaat

Download hier het hygiëne certificaat van 2023-2024