Glutenvrij Brood & Banket

Heerlijk, een product uit de glutenvrije bakkerij van Van Gils. Wij krijgen wekelijks een levering van deze ambachtelijke producten, welke wij vanuit de vriezer verkopen. Zo blijven deze producten zo lang mogelijk vers, meer info verderop op deze pagina.

WAAROM GLUTENVRIJ?
Klanten met allerlei klachten, diagnoses, beweegredenen en interesses zoeken goede en lekkere glutenvrije bakkersproducten. Onze normale glutenvolle bakkerij kan niet aan de voorwaarden voldoen om deze producten zelf te produceren maar
wij kunnen nu een vers en ambachtelijk assortiment aanbieden van o.a. Van Gils Glutenvrij. Veel van deze producten zijn ook melkvrij, zie hiervoor de ingrediënten en allergenen specificaties per product op onze webshop.
Meer over Van Gils Glutenvrij is te vinden op hun website.

ALTIJD VERS
Aangezien dit verse producten zijn willen wij hier geen grote voorraden van aanhouden, dat zou zonde zijn. Vers is immers het lekkerst! Mocht het onverhoopt voorkomen dat jouw bestelde producten niet (allemaal) leverbaar zijn, dan bespreken we dit met jou en proberen tot de beste oplossing te komen.


Bestellen kan via de webshop of in onze winkels tot de dagelijkse deadline voor de volgende dag. 

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

Heb je ook trek gekregen in al dit lekkers?