Bakker Boer

Heeft u vragen?
Bel of mail ons

T: 0113-221115
E: info@bakkerboer.nl

Vroeger

Bakker Boer is al drie generaties een echte bakkersfamilie. Ruim 85 jaar geleden startte Izak Boer samen met zijn vrouw een bakkerij in Oud Sabbinge. Zijn zoon Sjaak en zijn vrouw Maddy openden in 1959 een eigen  bakkerij in Kloetinge. De eerste jaren met veel bezorging aan huis. Dat betekende ‘s nachts brood bakken, ’s morgens bezorgen en ‘s middags koekjes en banket maken.

Verswinkel in Kloetinge
In het begin van de jaren 70 stopten Sjaak en Maddy met de bezorging en begonnen zij naast de verkoop van brood en banket ook een supermarkt. Dat was heel modern, want in die tijd kwamen de slager en de groenteboer nog aan huis.

Blijvend genieten
Op dit moment staat de derde generatie aan het roer van dit schitterende Zeeuwse bedrijf. Sjako en Mariska werken al geruime tijd samen met de ouders van Sjako, die nog elke dag in de winkel en de bakkerij te vinden zijn.
En het ziet ernaar uit dat de bakkerstraditie ook de volgende generatie blijft boeien. Zoon Sjoerd wil later, na een goede opleiding, de bakkerij voortzetten. En ook dochter Marloes heeft veel plezier in koken en bakken.

Modern & eigentijds
Bakker Boer bestaat heden ten dage uit de bakkerij en een bakkers- en verswinkel in Kloetinge en bakkerswinkels in Goes, Kapelle, Heinkenszand en Middelburg. Alle producten komen dus dagelijks vers uit eigen bakkerij.

De moderne eigentijdse visie en uitstraling maken Bakker Boer tot wat het is: een trotse Zeeuwse Bakker! Uiteraard bouwen we continu aan ons bedrijf, zodat u ook in de toekomst kunt blijven genieten van eerlijke, Zeeuwse producten.
Vroeger